Έχοντας κατακτήσει -μέσω του προηγούμενου προγράμματος Smart Volley– ικανοποιητικό επίπεδο συναρμοστικών ικανοτήτων, βασικών κινητικών δεξιοτήτων και κινητικών εννοιών, τα παιδιά σε ηλικία 8-9 ετών (Γ’ & Δ’ Δημοτικού) είναι έτοιμα να δοκιμάσουν μια πιο πραγματική διάσταση του παιχνιδιού, το Kids Volley.

Με το πρόγραμμα Kids Volley ήρθε η ώρα για ατέλειωτη δράση και παιχνίδια συνδυασμένα με πάσες, καρφιά και βουτιές. Μαζί με όλα αυτά έρχεται και η απόλυτη χαρά με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών μας στους αγώνες μίνι βόλεϊ. Εκεί που 3 συμπαίκτες θα συνεργαστούν για να κρατήσουν τη μπάλα στον αέρα, και να τη στείλουν αποφασιστικά στο αντίπαλο τεραίν.

Στο επίπεδο Kids Volley διδάσκονται με ιδιαίτερο τρόπο οι βασικοί κανονισμοί του αθλήματος, δίνεται έμφαση στο στυλ και τη συμπεριφορά που αρμόζει στους βολειμπολίστες και βολειμπολίστριες. Τα μαθήματα συμπεριφοράς και σεβασμού προς συμπαίκτες και αντιπάλους (fair play) είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μαθημάτων αφού η συμπεριφορά αποτελεί και σημαντική δεξιότητα ζωής. Το βόλεϊ είναι ένα ευγενές άθλημα και το δείχνει σε κάθε του ευκαιρία.

Close Menu