Μαζί και το 22 Peristeri Volley και Therapy Lab!

Με χαρά και απόλυτη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας του Peristeri Volley με το κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο Therapy Lab και για το 2022!Τα χεράκια και τα ποδαράκια των ανθρώπων μας βρίσκονται αποδεδειγμένα στους καλύτερους επιστήμονες!

Διαβάστε Περισσότερα

Cruppo Cucine στο Περιστέρι!

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη υποδεχόμαστε στο Peristeri Volleyball School την κορυφαία στο είδος της εταιρεία Gruppo Cucine! H συνεργασία δεν θα εξαντληθεί στον αθλητικό τομέα αλλά υπάρχουν όμορφα σχέδια καινοτόμων κοινωνικών δράσεων που θα υλοποιηθούν με ενθουσιασμό απο τις δυο πλευρές. Καλωσήλθες Gruppo Cucine στα πορτοκαλί!

Διαβάστε Περισσότερα

Ευ Δωρίζω, Χαρίζω, Φροντίζω

Μαζεύουμε καλομεταχειρισμένα παιχνίδια και παπουτσάκια. Αυτά που τέλειωσαν με εμάς και θα πάρουν νέα αξία με τους νέους ιδιοκτήτες τους που τα έχουν ανάγκη. Δώρισέ το με χαρά για την χαρά! Να πως, έτσι απλά, ένα αντικείμενο παίρνει νέα συναισθηματική διάσταση. Φαντάσου τον ήχο του αγαπημένου σου παιχνιδιού να φέρνει χαρά σε ένα άλλο σπίτι. Φαντάσου το αγαπημένο σου παπουτσάκι που τέλειωσε τις διαδρομές μαζί σου να ξεκινήσει άλλες σε νεότερα ποδαράκια. Η αγάπη να κυκλοφορεί! Όταν κυκλοφορεί με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει και σε μας…

Διαβάστε Περισσότερα

Ευ Περιστέρι στον Μπάτη!

Καθαρίσαμε, γελάσαμε, βουτήξαμε, κυλιστήκαμε, παίξαμε! Με λίγα λόγια ΖΗΣΑΜΕ! Και είναι μόνο η αρχή! Με την ευχή το επόμενο να είναι σύντομα! Η ομάδα μας σιγά σιγά ενισχύεται, θα γίνει ποτάμι! Δηλώστε συμμετοχή στις κοινωνικές-αθλητικές δράσεις του Ευ Περιστέρι και η ζωή γίνεται πιο όμορφη απο ποτέ!

Διαβάστε Περισσότερα

Fair Coaching 2020-2022

ERASMUS+ Sport 2019 Fair Coaching: Respect to Train Άρθρο του Λεωνίδα Καραΐσκου (Προέδρου ΚΕΑ Ευ Αγωνίζεσθαι) KEA Ευ Αγωνίζεσθαι (Εταίρος Erasmus+SportA: Fair Coaching) Γενικοί στόχοι του προγράμματος Fair Coaching Προώθηση του σεβασμού και των αξιών μεταξύ προπονητών (επαγγελματικών ομάδων αλλά και ακαδημιών) ενάντια σε σεξιστικές, βίαιες συμπεριφορές και σε διακρίσεις, ώστε να εξασφαλιστεί ένα υγιές και εμπνευσμένο αθλητικό περιβάλλον για επαγγελματίες και νέους αθλητές. Ειδικοί στόχοι Προώθηση μιας ευρείας συνειδητοποίησης μεταξύ των προπονητών επαγγελματικών ομάδων και ομάδων ανάπτυξης, θεατών, αθλητών και οικογενειών των αθλητών σχετικά με…

Διαβάστε Περισσότερα
Close Menu