Στα μπαραζ ανόδου οι γυναίκες μας! Λίγο έμεινε για να ολοκληρωθεί ακόμα ένα μικρό θαύμα

Στα μπαραζ ανόδου οι γυναίκες μας! Λίγο έμεινε για να ολοκληρωθεί ακόμα ένα μικρό θαύμα

Ξεκινά η δοκιμασία των play off ανόδου με το Peristeri Volley να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών!

Η πορτοκαλί ομάδα  κατέκτησε την τέταρτη θέση στη κανονική περίοδο και αγωνίζεται με την νεανικότερη σύνθεση όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων αφού ο προπονητής μας Χρήστος Κουγιουμτζόγλου παρουσιάζει ένα κράμα κυρίως κορασίδων , παγκορασίδων, και λίγων (2)  νεανίδων και με τις πιο έμπειρες Κασουρίδου και Πεδουλάκη απούσες απο τον Ιανουάριο και μετά στο εξωτερικό λόγω σπουδών!

ΟΛΕΣ γηγενείς αθλήτριες, χωρίς καμία μετεγγραφή!  Παρόλα αυτά η ομάδα μας  ανταγωνίζεται με συνέπεια έμπειρες ομάδες που έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στα παρκέ!

Βάσει της σχετικής προκήρυξης, οι 4 ομάδες των play off θα κουβαλήσουν την βαθμολογία της κανονικής περιόδου και στην Β΄εθνική θα ανέβουν σίγουρα  δύο και ίσως τρεις  ομάδες -αν η πρωταθλήτρια της Β εθνικής κερδίσει την άνοδο της στην Α2. Αν δεν ανέβει η πρωταθλήτρια, τότε μόνο οι δύο πρώτοι θα συνεχίσουν στην Β΄εθνική.

Χωρίς άγχος αλλά με το γνωστό πάθος μας πάμε να κάνουμε πάλι το μικρό  θαύμα μας!

Πρώτος αγώνας την Πέμπτη 04/04 στη Γλυφάδα απέναντι στην πρωτοπόρο Αιξωνή! Μείνετε συντονισμένοι κάτι καλό έρχεται και εδώ!

H βαθμολογία πριν την έναρξη των Play off

ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ 60

ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 50

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 47

PERISTERI VOLLEY 46

Close Menu