Σημαντική συμφωνία στην Κολωνία  για το Peristeri Volley!

Σημαντική συμφωνία στην Κολωνία  για το Peristeri Volley!

Επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου η ελληνική αποστολή από την Κολωνία με μια σπουδαία επιτυχία για το Peristeri Volley αφού υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας με τη γραμματεία Νέας Γενιάς της Θουριγγίας (Κέντρο-Ανατολική πλευρά Γερμανίας) Η συμφωνία προβλέπει ανταλλαγές επισκέψεων νέων σε Ελλάδα και Γερμανία. Η εναρκτήρια αποστολή της ομάδας μας (ηλικίες 14-15 ετών) θα επισκεφθεί το πανέμορφο Erfurt τον Οκτώβρη του 2019 ενώ οι Γερμανοί εταίροι μας θα ανταποδώσουν την επίσκεψη στο Περιστέρι τον Απρίλιο του 2020.

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανταλλαγές και επισκέψεις με διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ κάθε φορά ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε  περισσότερους νέους και νέες από την Ελλάδα και τη Γερμανία να επικοινωνήσουν σε ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον και να απολαύσουν τα ευεργετήματα του προγράμματος στο μέγιστο βαθμό.

Τη γερμανική πλευρά εκπροσώπησε η κυρία Daniela  Welters μέλος επί τιμή του γερμανικού φορέα που προΐσταται των αθλητικών κα πολιτιστικών συλλόγων του ομώνυμου κράτους ενώ το Peristeri Volley εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός του Καραϊσκος Λεωνίδας και τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου ο επίσης αντιπρόεδρός του Γιώργος Παρδακίδης

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ενημέρωση των γονέων και θα ακολουθήσει η οργάνωση των ταξιδιών

Close Menu