Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των γυναικών. Στην 4η θέση της τελικής κατάταξης η ομάδα μας!

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των γυναικών. Στην 4η θέση της τελικής κατάταξης η ομάδα μας!

Ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας γυναικών βρίσκοντας την πορτοκαλί ομάδα να καταλαμβάνει την  4η τιμητική θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί ο στόχος της ανόδου που τέθηκε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος να μην επιτεύχθηκε την τελευταία στιγμή (κυρίως για αχαρακτήριστους εξωαγωνιστικούς λόγους που δεν θα αναλύσουμε πάλι σε αυτό το σημείωμα), όμως  η προσπάθεια των κοριτσιών μας ήταν συγκλονιστική και αξιομνημόνευτη. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς 20 κορίτσια φόρεσαν τη πορτοκαλί γυναικεία φανέλα είτε σε επίσημους, είτε σε φιλικούς αγώνες και προπονήσεις. Με αλφαβητική σειρά οι σπουδαίες:

Ατέσογλου Βένια,  Γκρίφισια Μαριλή,  Γλυνού Ειρήνη,  Καράτζαλη Έλενα,  Καρβούνη Χρυσούλα, Κασουρίδου Αλεξάνδρα,  Κασουρίδου Βίκυ, Λαμπροπούλου Δανάη,  Λάμπρου Μαριάννα, Μιχοπούλου Κωνσταντίνα, Μπάξα Ελευθερία, Οικονόμου Αλεξάνδρα,  Παναγιωτοπούλου Άντζελα,  Πατέλη Κατερίνα,  Πεδουλάκη Δανάη, Σιδηροπούλου Πηνελόπη,  Σκέμπη Αριστέα, Σταμούλου Μαριλένια, Στασινοπούλου Μυρτώ , Τσάτουμα Όλγα.

Για να φωτίσουμε το ανεπανάληπτο αυτό επίτευγμα θα αναφέρουμε ότι τα 20 αυτά κορίτσια κατανέμονται ηλικιακά σε 10 κορασίδες, 5 παγκορασίδες, 3 νεάνιδες και τις επίσης νεαρές Κασουρίδου Α και Πεδουλάκη Δ που στη μέση της σεζόν αποχώρησαν για εκπαιδευτικούς λόγους εκτός Ελλάδας. Ένα ανεπανάληπτο κράμα νεαρών κοριτσιών που πέτυχε σε ένα γυναικείο πρωτάθλημα με έμπειρους και αξιόλογους αντιπάλους.

Άλλες με λίγο χρόνο συμμετοχής, άλλες με πλήρη αγωνιστική παρουσία τίμησαν την ομάδα μας και τις ευχαριστούμε! Παράλληλα, ευγνωμονούμε τον προπονητή μας Χρήστο Κουγιουμτζόγλου, που οδήγησε με εργατικότητα και μαεστρία μια ομάδα νεαρών κοριτσιών με ελάχιστες αγωνιστικές  εμπειρίες σε αξιοζήλευτα αποτελέσματα.  Επίσης, ευχαριστούμε και τις οικογένειες για τη στήριξη και εμπιστοσύνη έως το πέρας του πρωταθλήματος

Οι περισσότερες  από τις παραπάνω συνέθεσαν και την ομάδα των κορασίδων μας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο της ΕΣΠΕΔΑ. Απομένουν τα πρωταθλήματα  παγκορασίδων (που είναι σε πλήρη εξέλιξη)  για να ολοκληρωθεί ακόμα μια εκπληκτική πορτοκαλί χρονιά

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ήδη ξεκίνησε, μείνετε συντονισμένοι για όσα όμορφα ετοιμάζουμε! Η νέα ημέρα μας βρίσκει ακόμα πιο αισιόδοξους και δημιουργικούς!

Close Menu