Η Ειρήνη Γλυνού, η Ειρήνη μας

Η Ειρήνη Γλυνού, η Ειρήνη μας

Με βρεγμένα, από τις αναμνήσεις μάτια, συγκίνηση και χαρά, το Peristeri Volleyball School αποχαιρετά σήμερα  την αρχηγό του, Ειρήνη Γλυνού, από τις κορυφαίες μορφές –αν όχι η κορυφαία-της ιστορίας του. Η Ειρήνη, μετά από 10 χρόνια εκπληκτικής προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας, εγκαθίσταται οικογενειακώς στην Αμερική για να συνεχίζει σπουδές, βόλεϊ και το μονοπάτι της ζωής της στο υπέροχο Σικάγο.

Στην αξέχαστη δεκαετία με τα πορτοκαλί χρώματα, η Ειρήνη κατάφερε με τις άξιες συμπαίκτριες και τους καταπληκτικούς προπονητές της (Κουγιουμτζόγλου, Δροσινού), να φέρει την ομάδα μας σε 7 Final Four (Κορασίδων και Παγκορασίδων) εκτοξεύοντας έτσι την ομάδα μας στο κορυφαίο επίπεδο και το Peristeri Volleyball School να λογίζεται πλέον ως μια από τις σημαντικότερες αθλητικές ακαδημίες στην Ελλάδα.

Οι διακρίσεις με την ομάδα:

4η Θέση Παγκορασίδες Α 2014-2015

2η Θέση Παγκορασίδες Α 2015-2016

3η Θέση Κορασίδες Α 2016-2017

3η Θέση Τοπική Κατηγορία Γυναικών 2016-2017 ΄(Άνοδος κατηγορίας)

2η Θέση Παγκορασίδες Α 2016-2017

2η Θέση Κορασίδες Α 2017-2018

1η Θέση παγκορασίδες Α 2017-2018

3η Θέση κορασίδες Α 2018-2019

Προσωπικές διακρίσεις:

Καλύτερη επιθετικός F4 Παγκορασίδων Α 2016-2017

Καλύτερη επιθετικός F4 Παγκορασίδων Α 2017-2018

Υποκλινόμαστε, όχι μόνο στην Ειρήνη αλλά και σε όλη την οικογένεια Γλυνού για την προσφορά τους στον αθλητικό μας σύλλογο, ιδιαιτέρως τις δύσκολες στιγμές, όταν οι προπονητές μας έπρεπε να «αρδεύουν ερήμους». Εκεί συναντήσαμε το μεγαλείο και τη ποιότητα της υποστηρικτικής συμπεριφοράς και αυτή είναι μια κατάλληλη ώρα να το εκφράσουμε.

Γιώργο, Ελένη, Ειρήνη και Βασίλη (στα πορτοκαλί ξεκίνησε και ο αγαπημένος αδερφός της Βασίλης την αθλητική του διαδρομή),  σας θαυμάζουμε και σας αγαπάμε. Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη, ας είναι ένα γερό λιθαράκι σε όσα όμορφα σκοπεύετε να δημιουργήσετε.

Επίσης, οι επιτυχίες και όσα όμορφα ζήσαμε μαζί να είναι νέκταρ αυτοπεποίθησης και ανθεκτικότητας και να το γεύεστε όταν νιώθετε την ανάγκη.

Συγκίνηση και χαρά για εσάς

Για το Peristeri Volleyball School

O Πρόεδρος Ιωάννης Σταθιάς, Λεωνίδας Καραϊσκος, Έφη Βουζίκα

Οι Προπονητές: Χρήστος Κουγιουμτζόγλου, Νότα Δροσινού, Λουκάς Καράτζαλης, Κυριάκος Καλαιτζίδης, Χριστίνα Βούκια, Αλέξανδρος Νικηφορίδης,  Μαρίνος Δούρος, Όλγα Τσάτουμα, Ευηάννα Βασιλείου

Όλες οι συναθλήτριές σου, όλα αυτά τα χρόνια

Το σύνολο του Peristeri Volleyball School

Για Πάντα Μαζί, Πορτοκαλί και το Σικάγο!

Close Menu