ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ PERISTERI VOLLEY!

ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ PERISTERI VOLLEY!

Μπροστά σε 1000 ζευγάρια μάτια το Peristeri Volleyball School σφράγισε με εκπληκτική απόδoση αυτό το final 4 καιi με δυο μεγάλες νίκες με 3-0 σετ (αρχικά στον ημιτελικό απέναντι στον ΓΣ Ηλιούπολης και μετά στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό) κατέκτησε πανάξια το στέμμα της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΣΠΕΔΑ Παγκορασίδων 2017-2018
Στις βραβεύσεις των ατομικών κατηγοριών νέοι θρίαμβοι με την ανάδειξη των Ατέσογλου (MVP), Γλυνού (Επιθετικός), Στασινοπούλου (πασαδόρος) ως καλύτερων της κατηγορίας τους!
Οι μικρές μας ηρωίδες που μας πάνε από άθλο σε άθλο, περνούν στο πάνθεον της ιστορίας του Peristeri Volleyball School! Υπόκλιση στις μοναδικές (με αλφαβητική σειρά):
ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΑ, ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΜΑΛΙΑ, ΓΛΥΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΙΚΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΛΙΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ, ΚΡΕΤΖΑ ΤΡΙΣΑ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΙΑ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΧΡΑΝΙΩΤΗ ΑΡΙΑΔΝΗ!
Δεν είναι τυχαίο ότι και οι 15 συμμετείχαν με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία σε αυτό το F4!
Τιμή και δόξα στους προπονητές μας για το μεγαλείο τους να βάζουν την ομάδα μπροστά από κάθε τους σκέψη και προσωπική προβολή. Επίσης για την αξιοσύνη τους να ετοιμάσουν 15 σούπερ αθλήτριες σχεδόν ισάξιες και πανέτοιμες στους ρόλους τους! ΔΡΟΣΙΝΟΥ ΝΟΤΑ (καπετάνισσα), ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ (αρχικαπετάνιε), ΚΑΡΑΤΖΑΛΗ ΛΟΥΚΑ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ είμαστε το λιγότερο τυχεροί που ηγείστε αυτής της μεγάλης προσπάθειας!
Ευχαριστούμε τις οικογένειες για το ήθος και την ποιότητα να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ακόμα και αν νιώθουν μικρές ή μεγάλες αδικίες, ανθρώπινο είναι, μπορεί να συμβαίνει ως συναίσθημα. Αυτή η ποιότητα όμως μας πάει ψηλά, το αναγνωρίζουμε και το διαλαλούμε!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας πίστεψαν και είναι δίπλα μας ώστε να φέρνουμε με επιτυχία εις πέρας όλες τις διοργανώσεις που αναλαμβάνουμε.
Η ζωή είναι ωραία στο Peristeri Volleyball School και θα ήταν ωραία ακόμα και αν χάναμε. Αυτή η απλοϊκή σκέψη μας έδωσε τη δύναμη και τα προηγούμενα χρόνια (5 σερί F4 παγκορασίδων) όταν φτάναμε, ακουμπούσαμε το χρυσό αλλά δεν το παίρναμε.
Τώρα απλά ήταν η ώρα μας, η ευλογημένη ώρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!
Ήδη από σήμερα γράφεται η επόμενη ιστορία, μείνετε συντονισμένοι!

Close Menu