Σεμινάριο με τίτλο «ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ» Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  (18.00-20.00). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σεμινάριο με τίτλο «ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ» Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  (18.00-20.00). ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

To Peristeri Volleyball School αντιλαμβανόμενο πλήρως το ρόλο του ως ένας σύγχρονος αθλητικός σύλλογος που υποστηρίζει την καθημερινότητα της οικογένειας, συνδιοργανώνει με τις σχολές ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ για δεύτερη συνεχή χρονιά τα επιτυχημένα σεμινάρια με τίτλο, «Ενδυναμώνοντας τη ζωή»

Το ξεκίνημα της φετινής επικοινωνίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 18.00-20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου και περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Διαχείριση Άγχους, Αύξηση αποδοτικότητας μαθητών σε συνθήκες εξετάσεων, Αυτοπαρακίνηση, Αυτοβελτίωση, Επίτευξη στόχων ζωής, NLP (Neuro- Linguistic Programming), Θετική Ψυχολογία, Ψυχική Ανθεκτικότητα, Σχολικό Προσανατολισμό,  Υγιής Επικοινωνία Γονέων & Παιδιών, Ανάπτυξη Κινήτρων, Διαπαιδαγώγηση και άλλα πολλά. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο πάνω στις ανάγκες των παιδιών μας (Α’ Γυμνασίου και άνω), των γονέων (με παιδιά κάθε ηλικίας) και των εκπαιδευτικών.

Οι δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής δημιουργούν πολλά προβλήματα σε μαθητές και ενήλικες, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να διακατέχεται από άγχος, πίεση, μονοτονία, έλλειψη στόχων και αίσθημα αβεβαιότητας για το μέλλον. Με ειδικές τεχνικές, είναι εφικτός ο επαναπρογραμματισμός της ζωής, η επίτευξη των στόχων και η δημιουργία των συνθηκών για ένα ευοίωνο μέλλον, ώστε να μπορεί ο κάθε άνθρωπος, να απολαμβάνει το δώρο της ζωής με συνειδητότητα. «Επιλέγω να ζω με θετικά συναισθήματα, για να είναι η ζωή μου πιο φωτεινή!».

Εισηγητές:

Κλείδα Σπυριδούλα (Απόφοιτη κλασσικής φιλολογίας, Καθηγήτρια αγγλικών, NLP instructor, Στέλεχος Σχολών Σταυρακάκης)

Έλενα Κωστοπούλου (Απόφοιτη Ιατρικής ψυχολογίας, Σύμβουλος ψυχική υγείας, ψυχοθεραπέυτρια, Στέλεχος σχολών Σταυρακάκη

Συντονιστές συζήτησης:

Μανώλης Σταυρακάκης (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, τμήμα μαθηματικών, MBA (μεταπτυχιακό στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων) Διευθυντής σχολών Σταυρακάκης)

Καραϊσκος Λεωνίδας (Msc, Κινησιοπαιδαγωγός, Αντιπρόεδρος Peristeri Volley)

Close Menu